Herschel Supply

Herschel Supply
Getoond: 1 - 6 van 6 items

HET MERK HERSCHEL


Herschel is een klein stadje in Canada en telt vandaag de dag 30 inwoners. In 1900 verhuisden Peter Alexander Cormack en zijn vrouw van Schotland naar Herschel. Drie generaties later richtten de broers Jamie en Lyndon het merk Herschel Supply Co. op. De merknaam Herschel Supply Co. is geïnspireerd op het kleine stadje waar vele familieleden van de familie Cormack woonden. De twee broers vertrokken naar Vancouver om daar het merk Herschel Supply Co. voort te zetten. Zij gingen rugzakken, reisartikelen en accessoires van de beste kwaliteit produceren.


Het doel van Herschel Supply Co. is het produceren van tijdloze producten met oog voor detail. De twee broers laten zich inspireren door de rugzakken van vroeger en steken deze in een nieuw jasje. Alle damesrugzakken, herenrugzakken, kinderrugzakken en accessoires van Herschel roepen nostalgie op, maar bieden de moderne functionaliteit. De ontwerpen van de rugzakken en accessoires zijn tijdloos en geïnspireerd door de wereld om ons heen.


Er zijn standaard details die de Herschel damesrugzakken, herenrugzakken en kinderrugzakken hebben: een goede voering, een speciale klem om je sleutels aan te doen en het mesh systeem. Het speciale mesh syteem is geplaatst op de meeste schouderbandjes en rugleuningen van de Herschel damesrugzakken, herenrugzakken en kinderrugzakken. Dit systeem zorgt voor een betere ventilatie, om transpiratie te voorkomen. Dankzij het mesh systeem zijn de Herschel rugzakken nog comfortabeler.


BLENDZ | HOUTEN, LEIDSCHE RIJN CENTRUM EN BLENDZ WEBSHOP


Blendz verkoopt ze! De damesrugzakken, herenrugzakken, kinderrugzakken en accessoires van Herschel. Heb jij nog geen ideale schooltas, werktas of reistas gevonden? De comfortabele rugzakken van Herschel zijn de ideale oplossing. Kom langs bij BlendZ Sneakers in Houten of Leidsche Rijn Centrum of shop ze op de BlendZ webshop voor de damesrugzakken, herenrugzakken, kinderrugzakken en accessoires van Herschel in de leukste kleuren en prints.