Gourmet

Gourmet
  • Available sizes

    44

Reduced price!
Out of stock
€ 59.99 € 114.95 -47.8121%
Getoond: 1 - 1 van 1 item

HET MERK GOURMET


Gourmet is een jong bedrijf, waarvan de geschiedenis start rond 2006. Het merk Gourmet laat zich inspireren door de oude Italiaanse cultuur, voedsel, stijl en muziek. Luxe stoffen en de vroegere trends op modegebied komen terug in de collecties van de damessneakers en herensneakers van Gourmet. Deze trends worden geïmiteerd en geherinterpreteerd tot collecties die passen in de tijd van nu. “Nothing is original, steal from anywhere”, zeggen de oprichters van Gourmet.


Een van de belangrijkste oprichters is Greg Lucci, een Italiaan die op jonge leeftijd in Amerika is komen wonen. Greg Lucci is begonnen bij Adidas. Hij leerde twee mensen van Adidas kennen die hem de volgende vraag stelden: “Wat vind jij ervan om de oude collecties van Adidas terug te laten komen?” De huidige oprichter van Gourmet vond dit een goed idee en heeft geholpen met het opzetten en ontwerpen van damessneakers en herensneakers voor de Adidas Originals lijn. Met de kennis die hij opgedaan heeft bij Adidas is hij het merk Gourmet begonnen.


In 2005 waren de drie Italiaans-Amerikaanse oprichters van Gourmet super enthousiast en begonnen in verschillende segmenten te ontwerpen: kleding, sieraden en sneakers. De sieraden waren te duur, de kleding leek volgens Greg Lucci nergens op en daarom besloten zij zich alleen nog te richten op het ontwerpen en verkopen van Gourmet damessneakers en herensneakers. De oprichters van Gourmet vroegen zich af waarom het leven gecategoriseerd is. Waarom functionele spullen lelijk zijn en mode mooi is. Voor hen is de wereld een grote plaats waarbij dingen gemengd kunnen worden. Gourmet vervaagt die lijnen en combineert letterlijk alles. Dat zijn de damessneakers en herensneakers van Gourmet.


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP


De unieke modellen, prints en materialen van Gourmet zijn te vinden bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek en op de BlendZ webshop. Kom gezellig langs of bekijk de damessneakers en herensneakers van Gourmet online.