Pig & Hen

Pig & Hen
Getoond: 1 - 3 van 3 items

HET MERK PIG & HEN


De zeelieden van vroeger moesten overleven en geloofden daarom in verschillende fabeltjes die zorgden voor een langer leven op het schip. Eén van die fabeltjes is een tattoo van een varken en een kip op de voet. De hemel zal de getatoeëerde zeelieden die over boord vielen en niet konden zwemmen redden. Na een schipbreuk werd het fabeltje werkelijkheid en overleefden de meeste zeelieden die de Pig & Hen tattoo hadden.


De oprichters van het mannensieradenmerk Pig & Hen zoeken het gevaar op door met haaien te zwemmen, over oceanen te varen en te vechten in de bar door net iets te veel te drinken. Zij leven van dag tot dag, maar vol passie. Uiteindelijk vinden zij altijd de weg terug naar huis, waar hun geliefden wachten. Voor hen was een tattoo niet de manier om de weg naar huis te vinden, maar ontwierpen zij mannenarmbanden onder de naam Pig & Hen.


Passie is erg belangrijk in het leven van de oprichters van de Pig & Hen mannenarmbanden en daarom zijn de mannenarmbanden van Pig & Hen vol passie in Amsterdam met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van het stevigste draad, de mannenarmbanden hebben een breuksterkte van 3400 kg en zijn sterker dan staal. Hoe ouder de mannenarmbanden zijn, hoe mooier ze worden. De mannenarmbanden van Pig & Hen zijn verpakt is stoere houten doosjes en naast een grote stoere armband zit er ook een kleine armband bij: de Pig en de Hen.


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP


Vind je een tattoo van een varken en kip iets té? Dan zijn de toffe mannenarmbanden van het merk Pig & Hen een beter oplossing. Kom langs bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek of kijk op de BlendZ webshop en vindt jouw reddende engel!