Primabase

Primabase
  • Available sizes

    38

Reduced price!
Out of stock
€ 119.99 € 229.95 -47.8191%
Getoond: 1 - 1 van 1 item

HET MERK PRIMABASE


“Today is a very good day” is een belangrijk quote voor de ontwerpers Roberto en Luca Basso. De twee Italianen zijn de oprichters van het merk Primabase voor damessneakers en herensneakers. Elke dag hoort een geweldige dag te zijn, dat besloten de ontwerpers op alle Primabase damessneakers en herensneakers te zetten. De sneakers zijn zo comfortabel dat het wel een geweldige dag moet zijn als je Primabase sneakers aan hebt. Dat de sneakers zo comfortabel zijn komt door de Italiaanse maakwijze. Wat betekent dat Italiaanse luxe sportieve damessneakers en herensneakers, zoals die van Primabase, uniek designs, de beste kwaliteit, prachtig leer en de beste afwerking hebben. Naast de gedetailleerde afwerkingen is ook de pasvorm een cadeautje voor elke voet.


Roberto en Luca hebben hun vakkennis en liefde voor schoenen opgedaan tijdens een studie aan de International Technical Insitute of Feetwear and Leather Goods in Milaan. Met deze kennis en Italiaanse kwaliteit hebben de twee ontwerpers van Primabase damessneakers en herensneakers ontworpen die een must-have zijn voor elke modebewuste man of vrouw.


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP


Wij verkopen de damessneakers en herensneakers van Primabase bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek en op de BlendZ webshop. Today is a very good day: verwen je voeten en draag Primabase!