Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Er zijn geen producten voor dit merk.

HET MERK MERCER AMSTERDAM


Onder de inwoners van Amsterdam zijn er twee die enorm verliefd zijn op sneakers. Het probleem was alleen: hun ideale sneakers bestonden nog niet. De oplossing was een eigen sneakermerk, zodat hun perfecte sneakers ontstonden. De missie van de twee sneaker-lovers is het ontwerpen van urban damessneakers en herensneakers, die lekker zitten en betaalbaar zijn. Sneakers die elke liefhebber in zijn kast wil hebben staan. Alle handgemaakte producten die gebruikt worden zijn van de beste kwaliteit.


Mercer Amsterdam heeft zijn naam te danken aan de bekende Mercer Street in New York. De straat is te vinden in de hippe wijk Soho, met vele exclusieve en originele boetieks. New York heette vroeger geen New York, maar New Amsterdam. Beide steden zijn een inspiratiebron voor de ontwerpen van damessneakers en herensneakers. De naam Mercer Amsterdam is een combinatie van New Amsterdam, New York en zijn Mercer Street.


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP


Wil jij er origineel bijlopen? Met sneakers die niet iedereen heeft? Bekijk dan de damessneakers en herensneakers van Mercer Amsterdam bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek en op de BlendZ webshop. De exclusieve sneakers van Mercer Amsterdam zijn op enkele plekken verkrijgbaar.