Happy Socks

Happy Socks
Getoond: 1 - 4 van 4 items

HET MERK HAPPY SOCKS


Geluk verspreiden was de visie die Viktor Tell en Mikael Söderlindh in het voorjaar van 2008 hadden en eigenlijk nog steeds hebben. De twee heren willen geluk verspreiden door alledaagse voorwerpen in een nieuw jasje te steken met kleurrijke designs. Met dank aan een explosie van creativiteit is de visie uitgewerkt tot het sokkenmerk Happy Socks. De merknaam zegt het al: sokken waar je vrolijk van wordt, door de verschillende kleuren en prints van de damessokken en herensokken van Happy Socks.


Happy Socks zijn niet alleen vrolijke damessokken en herensokken, de kwaliteit is ook zeer goed. De sokken gaan lang mee door het gebruik van sterk en zacht katoen. Op de teen en de hiel zit extra sterk katoen, zodat de sokken niet kapot te krijgen zijn. Door deze goede kwaliteit zijn de damessokken en herensokken een verwennerij voor elke voet.


Een familiebedrijf in Turkije zorgt voor de productie van de damessokken en herensokken van Happy Socks. Deze familie heeft al 30 jaar ervaring en zijn inmiddels goede vrienden geworden met de oprichters van Happy Socks. Tijdens en aan het eind van de productie worden de sokken getest om de beste kwaliteit sokken te garanderen. Happy Socks heeft ook de zogenoemde Silicon Washing: de damessokken en herensokken zullen niet krimpen en beter bij de voet passen.


Uiteraard heeft elke sok een beperkte levensduur, daarom een aantal tips om langer gelukkig te blijven met je Happy Socks:  • Was je sokken altijd binnenste buiten.

  • Was wollen en Angora Happy Socks op 30°C.

  • Alle andere Happy Socks kunnen gewassen worden op 40°C.

  • Vermijdt strijken.

  • Doe Happy Socks niet in de droger.

  • Nieuwe Happy Socks gekocht? Neem een kijkje op het label voor meer instructies.


BLENDZ | HOUTEN & LEIDSCHE RIJN CENTRUM 


Door de grote variatie van de damessokken en herensokken van Happy Socks is er voor elke gelegenheid en stijl een paar sokken te vinden, dus ook voor jou! Happy Socks zijn van maat 36 t/m 46 verkrijgbaar bij BlendZ Houten (De Raat) en BlendZ Leidsche Rijn Centrum.