Komono

Komono
Getoond: 1 - 1 van 1 item

HET MERK KOMONO


De geschiedenis van horloges is kort samen te vatten: in het allereerste begin waren de horloges eenvoudig en functioneel, een tijd later kon het niet gek genoeg met allerlei toeters en bellen en vandaag de dag zien we de back-to-basic dameshorloges en herenhorloges terug, maar dan in een modern jasje. Het horlogemerk Komono weet een goede moderne twist te geven aan de horloges van vroeger. Zij ontwerpen subtiele dameshorloges en herenhorloges met hippe kleuren en prints, zo zijn er voor alle outfits bijpassende horloges. De meeste dameshorloges en herenhorloges van Komono zijn waterdicht tot 30 meter.


Maar Komono is niet alleen een horologemerk, het merk ontwerpt ook zonnebrillen. De dameszonnebrillen en herenzonnebrillen van Komono hebben mooie monturen en draagbare designs met een kleine knipoog. En dat voor een betaalbaar prijsje. 


Komono is opgericht in 2009 vanuit een Belgische traditie waarbij er aandacht was voor kwaliteit en handwerk. De oprichters van Komono richten zich op de wereldwijde mode en tradities en vertalen deze door naar hun dameshorloges, herenhorloges, dameszonnebrillen en herenzonnebrillen. Komono betekent “kleine dingen”, dat is de reden dat de ontwerpers het beste van verschillende culturen op de meest eenvoudigste manier laten zien in de Komono horloges en zonnebrillen. De ontwerpers laten zich onder andere inspireren door de Indische zomer zon en maken hier mooie designs van voor verschillende horloges en zonnebrillen, hierbij is kleur erg belangrijk. 


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP


Opzoek naar een leuk en betaalbaar cadeautje? Of zie jij jezelf al met één van de Komono horloges om de pols of een zonnebril op je hoofd? De horloges en zonnebrillen van Komono zijn leuk geprijsd en schitterend verpakt. Wij van BlendZ helpen je graag met het uitkiezen van een mooi dameshorloge, herenhorloge, dameszonnebril of herenzonnebril. Kom langs bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek of neem een kijkje op de BlendZ webshop.