Jason Markk

Jason Markk
Getoond: 1 - 5 van 5 items

JASON MARKK CLEANING


Jason Markk droomde er van eigen baas te zijn, zit vol ideeën en is verslaafd aan sneakers. Hij realiseerde zich dat er geen universele shoe cleaner was die iedereen kon gebruiken. Daarom stelde Jason Markk de mensen in zijn omgeving de volgende vraag: wat gebruik jij om je schoenen te poetsen? Huishoudelijke middelen waren de meest voorkomende producten. Je krijgt je schoenen er mee schoon, maar de agressieve chemicaliën in deze middelen zijn niet goed voor schoenen. Jason Markk is één van zijn goede ideeën gaan uitwerken en werd de oprichter van een universele shoe cleaner, genaamd Jason Markk.


De premium shoe cleaner van Jason Markk is goed voor de schoenen en goed voor het milieu. Het product is namelijk 98,3% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Het bevat geen agressieve chemicaliën of schuurmiddelen. Jason Markk’s premium shoe cleaner bestaat uit een zacht schuimende oplossing en een borsteltje. Tijdens het dragen wordt een schoen vies, of je het nu wilt of niet. Deze shoe cleaner verwijdert vlekken en vuil op alle kleuren en materialen, zoals leder, suède, nubuck, canvas, vinyl, nylon, katoen en nog veel meer! Hoe de premium shoe cleaner van Jason Markk precies werkt zie je hier.


Let op! Voor suède is een zachter borsteltje nodig.


BLENDZ | HOUTEN, LEIDSCHE RIJN CENTRUM, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP


Vind jij het ook belangrijk je schoenen goed te blijven verzorgen? Probeer dan eens de shoe cleaner van Jason Markk. Het pakketje is verkrijgbaar bij BlendZ Houten, BlendZ Leidsche Rijn Centrum, Maarssenbroek en op de BlendZ Webshop.