Vico

Vico
  • Available sizes

    42 45

Reduced price!
In Stock
€ 99.99 € 179.95 -44.4346%
Getoond: 1 - 1 van 1 item

HET MERK VICO


‘Vicus’, daar komt de naam Vico vandaan. Het staat voor ‘in de straat’ of ‘in de wijk’. De twee Nederlandse ontwerpers laten zich namelijk inspireren door het dagelijkse leven in wijken over de hele wereld. Een voorbeeld hiervan zijn de herfstdagen in Central Park in New York. De groene en oranje tinten kwamen terug in één van de collecties van de herenschoenen van Vico. In 2012 zijn de twee Rotterdammers begonnen met het ontwerpen van herenschoenen onder de naam Vico. Het merk staat voor passie tussen drie Europese steden: Rotterdam, Montebelluna en Porto. Het herenschoenenmerk in ontstaan in Rotterdam, de herenschoenen worden ontworpen in Montebelluna, Italië en de productie van de handgemaakte herenschoenen wordt gedaan in Porto, Portugal. Alles met een visie voor handgemaakte producten met de beste materialen die afkomstig zijn uit Europa.


Naast de passie voor mooie materialen en inspiratie uit het dagelijkse leven is Vico ook gericht op ‘Urban Eco Lifestyle’. Vico produceert zijn herenschoenen op een duurzame manier. Zo zijn de schoenendozen en de voetbedden van de herenschoenen van 100% gerecycled materiaal.


Het is prachtig om te zien hoe de herenschoenen van Vico ontwerpen en handgemaakt worden in Italië en Portugal. De passie voor mooie herenschoenen is hieronder goed in beeld te zien.


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP


De herenschoenen van Vico zijn perfect voor onder elke outfit. Of je nu netjes of lekker casual gaat, deze herenschoenen maken de outfit af. En niet onbelangrijk, Vico gaat voor de beste pasvorm en dat is ook de reden dat deze herenschoenen een cadeautje zijn voor je voet. Nieuwsgierig naar dit  exclusieve merk? Kom lang bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek of kijk op de BlendZ webshop.