New Balance

New Balance
  • Available sizes

    39

Reduced price!
Out of stock
€ 49.99 € 74.95 -33.3022%
  • Available sizes

    45.5

Reduced price!
Out of stock
€ 99.99 € 159.95 -37.4867%
Getoond: 1 - 2 van 2 items

HET MERK NEW BALANCE


New Balance is een merk die wij vandaag de dag kennen als een tof sneakermerk, maar de geschiedenis begint eigenlijk in 1906 in Boston bij inlegzolen voor mensen met voetproblemen. De schoenmaker William J. Riley bewonderde hoe een kip kon balanceren op dunne beentjes met maar drie klauwen. De kip en zijn drie klauwen waren een grote inspiratiebron voor het ontwerpen van de 3-punts New Balance inlegzolen die aangepast werden aan de voeten van de mens. Het was een zool met drie steunpunten wat zorgde voor een beter comfort en balans. Een nieuw balans voor de mens en daarom de naam New Balance. Later ging New Balance naast inlegzolen ook damessneakers, herensneakers en kindersneakers produceren. New Balance staat voor het verbeteren van de pasvorm van sneakers. Het gaat om kwaliteit, deze kwaliteit kan New Balance garanderen door de vele onderzoeken die zij doen, de aandacht voor de juiste ontwerpen met details en de betrokkenheid bij de productie van sneakers. Zij richten zich niet op peperdure reclames met wereldberoemde sterren, maar willen de sneakers verkopen door de juiste pasvorm.


Door deze juiste pasvorm werd het assortiment sneakers van New Balance steeds uitgebreider: van voetbalschoenen tot hardloopschoenen en casual sneakers. In de jaren 80 was Boston dan ook the place to be voor hardlopers en werd het merk bekend om zijn comfort. Tom Fleming won de Boston Marathon op de hardloopschoenen van New Balance.


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP


De New Balance sneakers zijn vandaag de dag niet alleen populair op de hardloopbaan, maar ook op straat. De New Balance sneakers zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld en daarom verkopen wij de damessneakers, herensneakers en kindersneakers bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek en op de BlendZ webshop. Een hippe sneaker met de beste comfort!