Native

Native
  • Available sizes

    24

Reduced price!
Out of stock
€ 59.99 € 84.95 -29.382%
Getoond: 1 - 1 van 1 item

HET MERK NATIVE


Het merk Native is in 2009 opgericht in Vancouver, Canada. Native is opgericht uit passie, geloof en enthousiasme om nieuwe schoenen te ontwikkelen die licht van gewicht zijn. Damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen voor nu en voor de toekomst. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lichtgewicht, duurzaam en comfortabel materiaal. De Native designs zijn geweldig!


Native schoenen zijn geïnspireerd door klassieke en casual silhouetten. Het merk gebruikt schuim- spuitgiet-EVA als materiaal voor de schoenen. EVA is een bepaald rubber dat flexibel en zacht is. Het wordt onder anderen gebruikt voor kinderzitjes, anticonceptie, zonnepanelen en sportartikelen. Dit rubber is niet alleen flexibel, maar ook stevig om damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van te maken. Niet alleen de zolen zijn gemaakt van EVA, maar ook de rest van de schoen. Dit is de reden dat de schoenen naar de voet vormen, licht van gewicht zijn, gewassen kunnen worden en geur vrij zijn. EVA is een slijtvast materiaal, weerbestendig en duurzamer dan gewoon rubber.


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP


We keep our footwear lite so the good vibes can be real heavy. Wil jij de lichte schoenen van Native aan je voeten hebben? De Native damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen zijn verkrijgbaar bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek en op de BlendZ webshop. Schoenen voor iedereen, overal en altijd.