National Standard

National Standard
  • Available sizes

    37

Reduced price!
In Stock
€ 125.00 € 199.95 -37.4844%
Getoond: 1 - 1 van 1 item

HET MERK NATIONAL STANDARD


National Standard is een Frans schoenenmerk dat is opgericht door Francois Chastang en Arnaud de Louvencourt. Zijn zien zichzelf als een onderdeel van een nieuwe generatie: de creatieve en onafhankelijke merken van Parijs.


De twee Fransmannen hebben jarenlange ervaring opgedaan in de schoenenwereld gericht op mode en kwaliteit. Sinds 2010 brengen zij deze ervaring terug in hun eigen schoenenmerk National Standard. De eenvoudigheid en kwaliteit van de schoenen zijn nummer één prioriteit voor de ontwerpers. De schoenen van National Standard worden geproduceerd in een fabriek in Portugal die bekend staat om zijn kennis. Mededankzij deze fabriek zijn de schoenen van National Standard een succes geworden door de verfijning en de eigen stijl van de schoenen.


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP


Ben je opzoek naar een mooie en sportieve herenschoen of damesschoen dan is het merk National Standard zeker iets voor jou! Kom langs bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek of kijk op de BlendZ webshop voor het Franse schoenenmerk National Standard.