Hinson

Hinson
Getoond: 1 - 1 van 1 item

HET MERK HINSON 


De ontwerpers van het Roemeense schoenenmerk Hinson ontwerpen elk model met passie: van het design tot aan de stiksels. Er is aandacht voor elk detail. Premium leer en de hand van Italiaanse vakmannen zorgen voor de goede kwaliteit van de Hinson damesschoenen en herenschoenen. Alle producten van Hinson worden in Europa gemaakt, in beperkte aantallen om de schoenen uniek te houden. Dat zij alleen produceren in Europa heeft nog een andere reden: de invloed op het milieu wordt zo beperkt. Hinson is dus niet alleen goed voor de voet of om er leuk uit te zien, ze zijn ook goed voor de wereld.


De damesschoenen en herenschoenen van Hinson hebben een trendy en stoere look, maar kunnen ook perfect onder een wat nettere outfit gedragen worden. Juist om deze nette outfit wat meer body te geven. Elk seizoen verrast Hinson je weer met een paar toffe modellen voor dames en heren, vaak met een krokodillen of slangen print.


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP 


Vanuit Roemenië en Italië willen de ontwerpers van Hinson je graag inspireren. Neem een kijkje voor de damesschoenen en herenschoenen van Hinson bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek of op de BlendZ webshop. Wij hopen dat jij ook geïnspireerd raakt door de mooie schoenen van Hinson.