Ohw?

  • Available sizes

    44

Reduced price!
Out of stock
€ 109.99 € 199.95 -44.9912%
Getoond: 1 - 1 van 1 item

HET MERK OHW?


Het familiebedrijf Ohw? is ontstaan door jarenlange ervaring in herenschoenen. Ohw? is een herenschoenenmerk die schoenen eenvoudig wil houden om zo de kwaliteit en de aandacht voor detail te laten zien. De ontwerpen zijn functioneel en eigentijds. Van premium suède en nubuck tot volnerf leder en phylon rubberen zolen: dit zijn materialen van de hoogste kwaliteit die Ohw? gebruikt bij het ontwerpen van zijn herenschoenen. Elk paar wordt geleverd met lederen veters, uitstekende voeringen en unieke details.


Het ontwerpen van de herenschoenen van Ohw? wordt gedaan in het Verenigd Koninkrijk. Als eerst gaan de ontwerpers op excursie om inspiratie op te doen en de nieuwste trends te vertalen naar de identiteit van Ohw?. De ontwerpen worden besproken met de fabriek in China, om zo van de ideeën werkelijkheid te maken. Ohw? werkt nauw samen en heeft goede controle over zijn fabriek in China. Voordat de modellen in de winkels verschijnen wordt er eerst in China, voor letterlijk elke paar, een kwaliteitscontrole gedaan . Bovenstaande is voor het merk erg belangrijk om zo de herkomst van de herenschoenen door te kunnen vertellen aan de klant.


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP


Naast de grote collecties van Nike en Timberland willen wij van BlendZ je ook de meer authentieke merken als Ohw? laten zien. Voor een uniek paar herenschoenen van Ohw? kan je daarom terecht bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek en op de BlendZ webshop.