Heroes on Socks

Heroes on Socks
Getoond: 1 - 4 van 4 items

HET MERK HEROES ON SOCKS


Het jonge sokkenmerk Heroes on Socks werd in 2013 opgericht door twee mannen uit Amsterdam die van mening zijn dat sokken een outfit compleet maken. Heroes on Socks komt daarom elk seizoen met een verrassende collectie van verschillende prints, kleuren en materialen:  voor elke outfit een paar sokken.


Het merk Heroes on Socks brengt alle moderne culturen samen in één modemerk en vertalen dit door in hun sokken. De mannen van Heroes on Socks laten zich inspireren door invloeden van de straat, denim, kunstenaars, klassieke producten en oude tradities. Een authentiek product in een nieuw en modern jasje. Sneaker-lovers en denimverslaafden horen één (of meer) paar sokken van Heroes on Socks in hun kast te hebben


Heb jij altijd gaten in je sokken? Of zijn je sokken snel verwassen? Met de sokken van Heroes on Socks zal je daar geen last van hebben. De sokken worden namelijk gemaakt van de beste materialen, zoals indigo garen en Egyptisch katoen. Het land waar mode wordt ontwikkeld met de hoogste kwaliteit en mooiste details is Italië. Dat is ook de reden dat de mannen van Heroes on Socks ervoor gekozen hebben de sokken met traditionele weeftechnieken in Italië te laten produceren.


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP


Waarom saaie sokken dragen als je er met een paar sokken van Heroes on Socks nog toffer uit ziet? Kom langs bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek of bekijk de BlendZ webshop en vindt een paar sokken van Heroes on Socks die jouw outfit compleet maken.