Fiamme

Fiamme
  • Available sizes

    40

Reduced price!
Out of stock
€ 99.99 € 149.95 -33.3178%
Getoond: 1 - 1 van 1 item

HET MERK FIAMME 


Pas 21 jaar is de Antwerpse Elisa Mol als ze haar eigen merk damesschoenen start: Fiamme. Fiamme is het Italiaanse woord voor vlammen. Deze vlammen zijn dan ook het kenmerk van de damesschoenen. Op elke schoen zijn aan de achterkant de vlammen te zien in verschillende kleuren en materialen.   


Niet alleen de ontwerpster is jong, ook de damesschoenen van Fiamme bestaan nog niet lang. Sinds juli 2015 zijn ze in België en Nederland op de markt. Zo jong en getalenteerd als Elisa is, droomt ze er natuurlijk van dat haar Fiamme damesschoenen over een tijdje over de hele wereld verkocht worden. Maar ze heeft geen haast, want het gaat om kwaliteit.  


De basis van haar liefde voor schoenen ligt in de schoenenwinkel van haar oom, waar ze werkte tijdens haar studententijd in Antwerpen. Maar haar liefde voor schoenen gingen verder dan België. Ze vertrok voor een aantal jaar naar Florence om te studeren op de modeschool Polimoda. Elisa miste België en keerde terug. De kennis die ze in Italië opgedaan had werd werkelijkheid in België: ze ontwierp  haar eigen collectie. Deze collectie kwam tot stand, omdat Elisa de sneakers van dat moment te lomp vond. Daarom ontwerpt ze nu damesschoenen die volledig van leer zijn, comfortabel zitten en natuurlijk geproduceerd met de Italiaanse hand.   


BLENDZ | HOUTEN, MAARSSENBROEK EN WEBSHOP 


Wil jij ook vlammen op de hippe damesschoenen van Fiamme? Kom dan langs bij BlendZ Houten, BlendZ Maarssenbroek of neem gewoon een kijkje op de BlendZ webshop.