BlendZ Secrid Wallet Event op Leidsche Rijn Centrum

BlendZ Secrid Wallet Event op Leidsche Rijn Centrum

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de feestdagen? Kom op zaterdag 1 december naar het BlendZ Secrid Wallet Event op Leidsche Rijn Centrum. De perfecte timing voor alle cadeautjes voor Sint & Kerst!

Personaliseer jouw Secrid Wallet met een mooie gravering, helemaal gratis als jij een mooie Secrid Wallet koopt bij BlendZ Leidsche Rijn Centrum. Denk aan een datum om nooit te vergeten, een mooie quote of je initialen. Tijdens het BlendZ Secrid Wallet Event shop jij de mooiste cadeautjes of gewoon lekker voor jezelf.

De Secrid Wallets zijn al verkrijgbaar vanaf 24,95! Met een grote collectie zit er altijd een perfect exemplaar voor jou bij. Bij BlendZ Leidsche Rijn Centrum shop je de Secrid Cardprotector, Secrid Miniwallet en Secrid Twinwallet in de mooiste kleuren en materialen. Check alvast onze website voor de collectie Secrid wallets en maak jouw favo wallet persoonlijk met een mooie gravering op zaterdag 1 december as. Exclusief bij BlendZ Leidsche Rijn Centrum: http://www.blendz.nl/118_secrid

BlendZ Secrid Wallet Event

 

Scroll naar boven