BlendZ Sneakers & BlendZ Shoes Leidsche Rijn Centrum

BlendZ Sneakers & BlendZ Shoes Leidsche Rijn Centrum! In 2018 openen wij een nieuwe winkel in het gloednieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum!

Het gloednieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum ligt in hartje Nederland, op het dak van de A2, en is makkelijk bereikbaar. Geen gedoe met parkeren, de mega grote parkeergarage zorgt ervoor dat er altijd een plekje vrij is. Niet onbelangrijk, de eerste paar uur ben jij geen parkeerkosten kwijt. Lang leve gratis parkeren!

Leidsche Rijn Centrum is een bijzonder stukje Utrecht. Om in te wonen, winkelen en werken. Op dit gloednieuwe winkelcentrum kan jij vanaf mei 2018 terecht voor al jouw favo winkels als onze buurman, Mango, H&M, Hunkemoller, Ici Paris, Name It, Foodmarkt Jumbo en vele andere restaurants.

BlendZ Sneakers & BlendZ Shoes openen een unieke winkel aan de Wenenpromenade. Voor het eerst openen we een winkel van 300 m2 groot met beide concepten onder 1 dak. Zo shop jij straks echt al jouw schoenen van alle bekende merken voor dames,- heren en kinderen in onze winkel. Uniek: wij hebben straks meerdere keren per jaar een nieuwe collectie in de winkel staan. Ook gaan wij ons assortiment uitbreiden met de leukste accessoires en een toffe koffie & wine bar. Wij kunnen niet wachten!

De kranten hebben er de afgelopen tijd vol mee gestaan en uiteraard kwam ook BlendZ als lokale speler hier zeer regelmatig in voor. Nieuwsgierig naar de nieuwsberichten, je kan er hier alvast een aantal vinden:

https://www.ad.nl/utrecht/het-nieuwe-leidsche-rijn-centrum-laat-donkere-tijden-achter-zich~aea388bc/

https://fashionunited.nl/nieuws/retail/herstel-in-project-het-nieuwe-leidsche-rijn-centrum/2016110127433

https://varnws.nl/artikel/ondernemend/24842/schoenen_herenmode_en_koffie_in_leidsche_rijn_centrum__#.WVzMXcc_p2A

https://retailtrends.nl/item/48218/-zo-komt-leidsche-rijn-centrum-eruit-te-zien

https://vastgoedjournaal.nl/news/29007/leidsche-rijn-centrum-trekt-nieuwe-retailers-aan

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot volgend jaar! Regelmatig zullen wij jullie een update geven over dit gloednieuwe winkelcentrum in het Utrechtse Leidsche Rijn Centrum. Vragen? Stuur dan een mailtje naar nadia@blendz.nl

Tot het zover is kunnen jullie natuurlijk ook terecht in een van onze 4 filialen van BlendZ Shoes (Houten en Utrecht) & BlendZ Sneakers (Houten en Maarssen) of 24/7 online op www.blendz.nl

LRC_1

LRC2

Leidsche_Rijn_Centrum_Wenenpromenade

LRC3

 

 

Scroll naar top