Een nieuwe naam! Donelli Schoenen is BlendZ Shoes!

Een nieuwe naam! Donelli Schoenen is BlendZ Shoes!

Donelli Schoenen is al jaren een begrip in Houten en omstreken! Onze winkel aan De Raat 8 bestaat al ruim 33 jaar. De vestiging in Utrecht op de Hammarskjoldhof bestaat nog langer! Tijd voor vernieuwing.. BlendZ Shoes!

De start van BlendZ!

Alweer drie jaar geleden zijn de winkels in Houten (Het Rond 135) en Maarssenbroek (Bisonspoor) omgetoverd tot een nieuw concept met de naam BlendZ! BlendZ Sneakers, een trendy naam voor een winkel met trendy sneakers, boots & more. Bij BlendZ Sneaker kunnen dames,- heren en kids terecht voor een paar hippe sneakers, stoere boots en diverse accessoires als Pig & Hen, Herschel Supply tassen en Komono zonnebrillen en horloge’s.

De naam was een succes en werd al heel snel weer een begrip in de omgeving Utrecht. In 2014 werd de naam BlendZ uitgebreid met een webshop met hierop bijna de gehele collectie sneakers en accessoires. Met het succes van BlendZ Sneakers en de nieuwe shop was dit het begin voor BlendZ Shoes…

BlendZ Shoes, Accessoires & More | Houten & Utrecht

Bij BlendZ Shoes kan je terecht voor alle bekende merken als Unisa, Gabor, Floris van Bommel, Paul Green, Michael Kors, Kennel & Schmenger, Mai Mai, Via Vai en vele andere merken voor dames & heren. Of je nu op zoek bent naar een pump, sandaal, laars of trendy sneaker? Op zoek naar een bijpassende tas? Ook geen probleem. Bij BlendZ Shoes slaag je altijd!

& More.. Wij zullen regelmatig leuke evenementen organiseren. We trappen de reeks af met het Floris van Bommel weekend. Aanstaande zaterdag 25 maart komt er een authentieke Floris van Bommel schoenmaker in de BlendZ Shoes store in Houten. Voor de eerste 20 klanten ligt er een gesigneerde goodie klaar!

BlendZ Sneakers & BlendZ Shoes voor iedereen!

Met de nieuwe naam is het voor iedereen helemaal duidelijk dat er twee concepten bestaan.  BlendZ Sneakers en BlendZ Shoes, ieder concept heeft een eigen logo en een eigen webshop.

Uiteraard blijft de service van BlendZ Shoes hetzelfde als voorheen, misschien nog wel iets beter met de vernieuwde collectie schoenen, trendy accessoires en een splinternieuwe webshop die onlangs helemaal is vernieuwd. Zo bieden wij bijvoorbeeld de Same Day Delivery service aan en kan je sinds kort ook kiezen voor de betaalmethode Afterpay. Ideaal als je even geen bankpas of creditcard bij de hand hebt.

BlendZ Shoes & BlendZ Sneakers goes.. Leidsche Rijn Centrum!

Leuk weetje: begin 2018 openen wij een winkel op het gloednieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. In deze winkel van ruim 300 m2 groot vindt jij zowel BlendZ Shoes als BlendZ Sneakers onder 1 dak. Hoe handig is dat!  Op dit moment wordt er hard gebouwd aan het gloednieuwe winkelcentrum in de grootste wijk van Utrecht, Leidsche Rijn.

De opening staat vooralsnog gepland op maart 2018! Uiteraard zorgen wij dan voor een fantastisch openingsweekend. Hoe/wat? Dat houden wij voorlopig nog even geheim maar het is het wachten waard!

Wij houden jullie op de hoogte van alle nieuwtjes rondom het nieuwe Leidsche Rijn centrum in Utrecht!

Zien wij jullie gauw in onze schoenenwinkels?
  • BlendZ Shoes | Hammarskjoldhof 49, 3527 HD Utrecht
  • BlendZ Shoes | De Raat 8, 3991 EP Houten
  • BlendZ Sneakers | Het Rond 135, 3991 DP Houten
  • BlendZ Sneakers | Bisonspoor 1007, 3605 KA Maarssen
  • 24/7 Online op Blendz.nl

BlendZ Shoes Houten Schoenenwinkell

BlendZ Shoes Houten Schoenenwinkel

Scroll naar top