Floris van Bommel Weekend bij BlendZ Shoes Houten

Komend weekend is het zover! Floris van Bommel Weekend bij BlendZ Shoes Houten. Op 25 en 26 maart staat Floris van Bommel in the spotlights bij BlendZ Shoes. Heb jij altijd al willen weten hoe de Floris van Bommel schoenen gemaakt worden? Kom dan op zaterdag 25 maart naar de winkel van BlendZ Shoes in Houten (voorheen Donelli Schoenen) Voor de eerste 20 klanten ligt er een goodie klaar, speciaal gesigneerd door Floris. Wij zorgen voor een hapje & een drankje.

Save the date voor het Floris van Bommel Weekend!

Heb jij op zaterdag 25 of op koopzondag 26 maart nog geen plannen? Noteer dan gauw dit leuke evenement in je agenda. Op zaterdag staat er een authentieke schoenmaker van Floris van Bommel klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

  • Tijdstip | 12.00-17.00 uur
  • Waar | De Raat 8 in Houten (winkelcentrum Het Rond)
  • Kosten | Gratis!
Liever online jouw favoriete Floris van Bommel’s bestellen?

Natuurlijk kan jij 24/7 jouw favoriete schoenen van Floris van Bommel bestellen in de webshop van BlendZ Shoes. Bij BlendZ Shoes vindt jij een ruime collectie herenschoenen in allerlei kleuren, maten, modellen en materialen. Wij verkopen ook de originele riemen van Floris, helemaal matching met jouw schoenen.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden via Post NL. Gratis verzending vanaf €50,- Same day delivery mogelijk!

Floris van Bommel Weekend bij BlendZ Shoes Houten

BlendZ_Shoes_Floris_van_Bommel_Weekend_II

BlendZ_Shoes_Floris_van_Bommel_Weekend_Peter Santegoets

Scroll naar top