Jason Markk Cleaning

Jason Markk Cleaning

Jullie kennen het vast wel… Na een avondje stappen, een boswandeling of een gezellig festival zijn je mooie sneakers helaas niet meer zo mooi. Daar heeft Jason Markk iets op bedacht! Hij droomde er van eigen baas te zijn, zit vol ideeën en is verslaafd aan sneakers. Hij realiseerde zich dat er geen universele shoe cleaner was die iedereen kon gebruiken. Huishoudelijke middelen waren de meest voorkomende producten. Je krijgt je schoenen er wel mee schoon, maar de agressieve chemicaliën in deze middelen zijn niet goed voor schoenen. Daar is nu een oplossing voor.. Jason Markk Cleaning!

De Uitgebreide Schoonmaak Test | By BlendZ

Nadia & Arma van BlendZ besloten de ultieme schoonmaak test uit te voeren met Jason Markk. Samen met Lima & Kai gingen zij op pad. De kinderen kregen een opdracht: “Maak je schoenen zo vies mogelijk!!”

Dat hoef je ze uiteraard geen tweede keer te vertellen. Arma nam haar camera mee en zie hier het resultaat! Regelmatig komen de kinderen ook zonder deze opdracht thuis met vieze schoenen. Nadat de kinderen los zijn gegaan hebben wij de schoenen laten drogen en vervolgens schoongemaakt met Jason Markk. Dit hebben zij gefilmd zodat jullie goed kunnen zien hoe dit fantastische product werkt. Scroll vooral even door om het filmpje te bekijken zodat je precies weet hoe jij jouw prachtige sneakers ook weer schoon krijgt.

Jason Markk

Jason Markk

Jason Markk

Jason Markk

Jason Markk

Jason Markk

Jason Markk

Jason Markk

Jason Markk

Fotocredits: Arma Fotografie

Na het drogen van de schoenen gingen Nadia & Arma aan de slag met Jason Markk! Hieronder volgt een uitgebreide uitleg hoe je Jason Markk Premium Kit en Repel precies kunt gebruiken en uiteraard het resultaat…

Op het filmpje is te zien hoe wij de Adidas Sneakers van Kai hebben behandeld met Jason Markk!

Jason Markk Premium Kit?

De Jason Markk Premium Kit is heel gebruiksvriendelijk en is te gebruiken op alle materialen en kleuren. Met deze kit zijn je sneakers binnen no-time weer als nieuw! Deze speciale kit bevat een  120 ml flesje Jason Markk schoonmaakmiddel en een speciale handgemaakte houten borstel. Hoe gebruik je Jason Markk Premium Kit?

Blendnl_Jason_Markk_Premium_Kit

 1. Vul een klein bakje met water.
 2. Dip de borstel in het water en breng een paar druppels schoonmaakmiddel aan op de borstel om te poetsen.
 3. Dip de borstel even terug in het water.
 4. Poets je sneakers totdat het begint te schuimen.
 5. Maak je schoenen droog met een schone droge handdoek of met het speciale microfiber doekje van Jason Markk.
 6. Laat je sneakers 24 uur drogen en… je sneakers zijn weer als nieuw!

Alle stappen met dit wondermiddel zijn ook te bekijken in de video:

Jason Markk Repel Spray

Heb jij weleens gehoord van Repel? Repel is dé spray van Jason Markk en is verkrijgbaar bij BlendZ. Wij zijn fan! De Repel 8 Oz Repel Pump Spray beschermt jouw sneakers tegen water en vlekken. De beschermende spray is te gebruiken voor alle materialen en kleuren en gemaakt op waterbasis.

 

Jason_Markk_Repel_Spray_Blendznl

Hoe gebruik je de Jason Markk Repel spray?
 1. Je sneakers moeten schoon en droog zijn voor gebruik.
 2. Voor gebruik goed schudden.
 3. Spray je sneakers gelijkmatig in op ongeveer 20 cm afstand.
 4. Laat je schoenen 24 uur drogen.
 5. Herhaal de stappen voor een nóg beter resultaat!

Of bekijk de video hierboven nog een keer 🙂

Ben jij net als Jason Markk zelf een sneakerfreaker en kunnen jouw sneakers wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Dan mag dit wondermiddel van Jason Markk niet ontbreken!

Kom langs in een van onze winkels of bestel ze snel online. Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!

Jason Markk BlendZ
Jason Markk BlendZ
Jason Markk BlendZ
Scroll naar top