Komono X Tomorrowland

Vergeet de Aviator of Wayfarer! Wij hebben deze zomer een crush op de zonnebrillen van het toffe Belgische merk Komono. Speciaal voor hét Belgische festival van het jaar heeft Komono een limited edition zonnebril ontworpen: Komono X Tomorrowland Sunnies. Dat wordt shinen op het festival van het jaar! (Update: Wow! Sorry.. Sold Out Already!)

It’s getting hot in here!

Eindelijk zomer! Nu de zon zich volop laat zien ga jij natuurlijk niet meer op stap zonder hippe zonnebril. Heerlijk fashionable paraderen op de boulevard, op het strand of tijdens een shopsessie bij Blendz! Voor welk montuur kies jij deze zomer?

Komono
Komono
Komono Sunnies

Big – Bigger – Biggest is de trend van dit jaar! En ook printjes mogen niet ontbreken in de te gekke collectie. Na het succes van vorig jaar hebben wij ook dit jaar weer gekozen voor de collectie brillen voor dames en heren. De zonnebrillen van Komono hebben mooie monturen en draagbare designs met een kleine knipoog. In verschillende kleuren en dat voor een betaalbaar prijsje. Zo heb jij voor iedere outfit een bijpassende bril.

De Komono zonnebrillen zijn verkrijgbaar bij Blendz Houten, Maarssen & Online via Blendz.nl. Worldwide shipping mogelijk!

Bestel vandaag voor 16.00 uur jouw Komono sunnies & je hebt deze morgen al in huis. Dat wordt shinen met de heerlijke dagen die nog op komst zijn!

Check het filmpje om alvast in de stemming te komen voor het Tomorrowland festival! Enjoy & have fun dit weekend!