Pig & Hen | Vaderdag Cadeau Tip!

Neem je Vader mee op sleeptouw!!

Verras die leuke Vader aankomende zondag op Vaderdag met een dagje uit en geef hem een stuk touw cadeau?  Nee niet zomaar een stuk touw, maar een bijzonder cadeau verpakt in een prachtige cadeau-verpakking. Wij hebben het hier uiteraard over die toffe armbanden van Pig & Hen! Want zeg nou zelf: Deze armbanden zijn toch helemaal geweldig? Wij zien die leuke papa’s er zeker mee lopen…

Handgemaakt in Amsterdam

De armbanden van Pig and Hen zijn handgemaakt in het mooie Amsterdam. Gemaakt van stevig touw, rechtstreeks vanaf het schip en sterker dan staal.

Pig and Hen Vaderdag Cadeau | Maak het persoonlijk

Speciaal voor Vaderdag heeft dit geweldige merk een mooie cadeau verpakking ontworpen zodat alle stoere Vaders zich extra speciaal voelen op Vaderdag. Er zijn twee maten beschikbaar (M = polsomtrek 17-18,5cm & L = polsomtrek 9-21 cm), twijfel je over de maat? Alle armbanden kunnen op maat gemaakt worden. Kom hiervoor even langs bij BlendZ en wij zorgen voor een passend model.

Bekijk de modellen van Pig&Hen nu in onze webshop of kom gezellig langs in de winkel voor persoonlijk advies.  Veel plezier met het vinden van een geschikt Vaderdag Cadeau, maak er alvast een mooie Vaderdag van en vergeet geen foto te maken van je Papa als hij dit mooie cadeau ontvangt. Die momenten zijn waardevol! Mocht je het leuk vinden, deel de foto dan met ons op instagram (gebruik de hashtag #blendznl, zodat wij de foto snel vinden en je kunnen voorzien van een shout-out!) Dat zou helemaal top zijn!

Hieronder een impressie van de heerlijke foto’s uit het lookbook van Pig & Hen!

Pig & Hen Vaderdag Cadeau

Vaderdag Cadeau Pig and Hen

Pig & Hen

Pig & Hen

Pig & Hen

Pig & Hen Vaderdag Cadeau

Pig & Hen Vaderdag Cadeau

Pig and Hen Vaderdag Cadeau

Scroll naar top