Pig & Hen bracelets limited edition PINK collectie!

Dat wij fan zijn van Pig & Hen is geen geheim. Sinds de start van dit te gekke Nederlandse merk verkopen wij de toffe armbanden bij BlendZ Sneakers. Ieder seizoen krijgen ze het weer voor elkaar om een nóg toffere collectie te produceren. Deze zomer heeft Pig & Hen bracelets limited edition PINK collectie uitgebracht! Slechts verkrijgbaar in een geselecteerd aantal winkels in Nederland. Coming Soon op 1 mei!

Meer over Pig & Hen hebben jullie al eerder kunnen lezen hier op het BlendZ Blog!  Speciaal voor deze limited edition PINK collection hebben wij ook een armband voor de Ladies ingekocht. De armbanden van dit te gekke merk zijn verkrijgbaar in de maten: S (polsomtrek 15-16,5 cm) – M (polsomtrek 17-18,5cm) & L (polsomtrek 9-21 cm).

En, alvast een geheimpje… Zet zaterdag 29 april 2017 maar vast in je agenda. Op die datum vieren wij het BLENDZ SNEAKERS 3 JAAR FEESTJE samen met de mannen van Pig & Hen & Nubikk Footwear. Meer info volgt ergens volgende week!

De nieuwe collectie van Pig & Hen is ook te vinden op onze website en BlendZ Sneakers Houten & Maarssen. De Pig & Hen bracelets PINK collectie is vanaf nu te koop bij BlendZ Sneakers Houten, Maarssen & Online. Shoplink HIER!

Twijfel je over de maat? Neem dan even contact met ons op via de BlendZ Chatfunctie, Telefonisch of per mail!

See you SOON!

“The bracelets are meant to survive a lifetime, are stronger than steel and will age like your wrinkled face.”

Pig & Hen bracelets PINK Collectie bij BlendZ Sneakers

Gorgeous-George-Pink-Sand-web   Salty-Steve-Pink-web Tiny-Ted-Pink-web Whiskey-Willy-Pink-Sand-web

 

unnamed

Scroll naar top