Vaderdag Cadeau Tips van BlendZ waar je niet omheen kunt

Op de valreep nog een aantal Tips om die lieve Vaders in het zonnetje te zetten! Dat verdienen ze wel toch? Klik op de foto’s voor meer informatie over de producten.

Alle producten zijn verkrijgbaar in de webshop, bestel je voor 16:00uur dan wordt het pakketje vandaag nog verzonden… Zeker weten dat je niet mis grijpt? Kom dan gewoon even gezellig langs!

 

 1. ARMBAND | PIG & HEN
  Dit merk is zo gaaf! De armbanden zijn tof, stijlvol en heel erg stevig! Voor alle stoere vaders is dit een top cadeau. De modellen van PIG & HEN zijn verkrijgbaar is verschillende maten en kunnen zelfs op maat gemaakt worden. Zie jij je vader al lopen met deze mooie armband? Wij wel…
  Pig & Hen

 2. HORLOGE | KOMONO
  Een horloge cadeau geven aan je Vader is altijd een goed idee. Vooral deze stijlvolle varianten van KOMONO! Less is More! Tijdloos en prachtig…
  Komono Horloge

 3. ZONNEBRIL | KOMONO
  Ja dit merk heeft ook schitterende zonnebrillen in de collectie. Laat je Vader SHINEN op Vaderdag! Er is keuze genoeg en voor elke man is er zeker een geschikte zonnebril van KOMONO te vinden. Let the summer begin…
  Komono-Zonnebril-Blendz

 4. HAPPY SOCKS
  Ja ECHT bij elke outfit moet dit kunnen! Toffe sokken met kekke printjes, felle kleuren of mooie motiefjes… Alles kan en alles mag. Een paar Happy Socks in je nieuwe sneakers maken je outfit compleet. Stijl je vader met deze toffe sokken van Happy Socks en tover een lach op z’n gezicht!
  vaderdag cadeau tips

 5. ASICS GEL RESPECTOR MOONCRAFT
  Het lijstje zou uiteraard niet compleet zijn zonder een paar toffe sneakers… Wat dachten jullie van deze Nieuwe Pack van Asics voor je vader? Het Gel Respector Mooncarter Pack van Asics is nu verkrijgbaar in onze webshop maar uiteraard ook gewoon in onze winkels, zowel in Houten als in Maarssenbroek.
  Asics Gel Respector Mooncraft

 6. ALL STAR 2
  Deze sneakers van All Star zijn altijd goed. Net iets steviger en net zo tijdloos en perfect zoals wij gewend zijn van dit merk. Verkrijgbaar in diverse kleuren en uiteraard maten. Kom gezellig langs of bestel ze snel online!
  All Star 2

 7. NATIONAL STANDARD
  Deze mooie stijlvolle sneakers mogen uiteraard niet ontbreken aan dit lijstje met Vaderdag cadeau tips… Want zeg nou zelf, zijn ze niet tof? Wellicht is je vader het daarmee eens en heb je een uniek en gaaf cadeau voor hem weten te scoren. Met de sneakers van National Standard loopt je vader er stijlvol en comfortabel bij.
  National Standard