Summer Sale bij BlendZ!

Summer Sale bij BlendZ! 

We zitten heerlijk in de zon en bij Blendz is er SALE! Dat betekent dat je jouw favoriete zomersneakers en accessoires met korting kan kopen. De Summer Sale bij BlendZ! geldt niet alleen in de winkels maar ook op de webshop.

Er zijn bij Blendz geselecteerde items waar korting op wordt gegeven tijdens de sale.

Met de sale maken wij ruimte voor een nieuwe gave collectie die binnenkort in de winkels en op de webshop te verkrijgen is. Zoals jullie in de afgelopen blogs hebben kunnen lezen blijven wij toffe sneakers van verschillende merken binnen krijgen. Blendz heeft een assortiment met veel exclusieve sneakers waar wij als winkel en webshop trots op zijn ze te mogen verkopen.

Ook voor het najaar van 2015 staat er weer een mooie collectie sneakers en accessoires voor de deur waar we iedereen weer mee zullen verrassen. Er komt een Blendz sneaker aan waar wij nog even niks over gaan verklappen. Wel kunnen we jullie alvast vertellen dat twee van de nieuwkomers de National standard is en de Puma x Bape. Tot die tijd maken we jullie graag blij met de kortingen op de tofste sneakers uit onze huidige collectie voor deze zomer. Nog niet overtuigd? Kom langs in de winkel voor een kopje koffie en een goede pas sessie met DE sneakers van dit seizoen.

Scroll naar top